Published on 2021-11-16

LINK Mobility x Xenioo

LINK Mobility vahvistaa tarjoomaansa ostamalla conversational messaging -ratkaisuihin erikoistuneen NLP/AI Chatbot, Matelab Srl ("Xenioo") -yrityksen

LINK on tänään sopinut yrityskaupoista italialaisen Matelab Srl:n kanssa. Yrityshankinta vahvistaa LINKin tarjoomaa etenkin conversational messaging -ratkaisujen osalta CCaaS, Natural Language Processing (NLP) ja Artificial Intelligence (AI) -chatbot kompetensseilla.

Matelab Srl:n ydinratkaisuihin kuuluvat heidän patentoidut ja modernit conversational messaging -ratkaisut Xenioo sekä xDesk. Xenioo on edistynyt keskusteluchatbot-ohjelma ja xDesk niin ikään moderni asiakastukiohjelmistojärjestelmä. Molemmat ratkaisuista ovat AI ja NLP -ohjattuja. Tällä hetkellä Xenioo-ratkaisua hyödynnetään yli 22 000 chatbotissa ja se käsittelee yli 10 miljoonaa viestiä yli 260 000 keskustelussa kuukaudessa. Yritysoston myötä LINKin tuotevalikoima monipuolistuu ja kykenemme tarjoamaan merkittäviä lisämyyntimahdollisuuksia asiakkaillemme sekä kumppaneillemme.

Xenioo on pilvipohjainen no-code/low-code -ratkaisu, joka keskittyy edistyneiden ja näyttävien chatbottien luomiseen sekä NLP:n, tekoälyn ja asiakaspalvelutyöntekijöiden tehokkaaseen yhteistyöhön. Chatbot tukee jopa 16 viesti- ja äänikanavaa, kuten SMS, RCS, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, Google Business Messaging, Telegram, yrityksen omat kotisivut, Discord, Slack, Microsoft Teams, Voice, Amazon Alexa ja Google Assistant. xDesk ​​on keskustelupohjainen järjestelmä asiakastuelle saapuvien pyyntöjen seurantaan, priorisointiin ja ratkaisemiseen, jota operoidaan sekä tekoälyn että työntekijöiden toteuttamien eskalaatioprosessien avulla.

"CPaaS-markkinat ovat kehittyneet pidemmälle kuin mitä perinteiset sovellusohjelmointirajapinnat (API) kykenevät edistyneiden viesti- ja ääniominaisuuksien osalta tarjota. Tarve monipuolisille ja yksilöitäville viestintäratkaisuille, jotka vastaavat markkinoiden nykyaikaisiin käyttötarpeisiin on merkittävä. Olen todella vaikuttunut Xenioon tarjoamasta innovaatioarvosta markkinoille. Yhteistyön tuloksena kyvykkyytemme toteuttaa, toimittaa ja hallinnoida monikanavaisia palveluja käyttämällä AI- ja NLP-teknologioita vahvistuu entisestään”, sanoo Guillaume Van Gaver, LINK Mobility Groupin toimitusjohtaja.

"Uusia CPaaS-käyttötapauksia on viime aikoina syntynyt etenkin mobiilissa tarjottavien terveyspalveluiden, verkkokaupan ja vähittäiskaupan ympärille. Yritysosto antaa meille mahdollisuuden laajentaa tarjontaamme maailmanlaajuiselle asiakaskunnalle samalla kun jatkamme uusien ja innovatiivisten palveluiden kehittämistä, jotka tuottavat lisäarvoa digitaalisissa asiakaskokemuksissa”, sanoo Gianandrea Terzi, Matelabin toimitusjohtaja.

Yrityskaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2021 lopussa.