Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobilitylle uusi omistaja

9 lokakuuta 2018
Share:

Viime vuosien aikana LINK Mobility on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavimmista ja nopeimmin kasvavista mobiiliviestinnän ja -ratkaisujen parissa työskentelevistä yrityksistä. Markkina-asemamme ja toimintamme laajuuden ansiosta meillä on erinomainen perusta jatkaa ponnistelua innovaatioiden kasvattamiseksi, jotta voimme jatkossakin taata asiakkaillamme kiinnostavia paikallisia sekä globaaleja palveluita.

Abry Partners

Uudet omistajat

Yrityksen globaalin liiketoiminnan kehityksen ja kasvun varmistamiseksi, LINK on saanut uuden vahvan omistajakumppanin, Abry Partnersin.

Abry Partners on yksityinen pääomasijoittaja, jolla on laaja ja kansainvälinen kokemus media-alaan, viestintään ja viestintäpalvelualaan kohdistuvista investoinneista Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Abry on LINK Mobility Group ASA:n uusi omistaja 9. lokakuuta alkaen.

Yhdessä Abryn kanssa me LINKissä tulemme viemään toimintamme ja asiakkaamme mobiiliviestinnän uudelle tasolle kehittämällä uusia innovatiivisia palveluita ja sovelluksia, jotka tuovat lisäarvoa.

Business as usual

LINKissä ainoastaan omistajuus muuttuu. Olemme edelleen samoja ihmisiä samassa yrityksessä, samannimisen yrityksen alla. Työskentelemme kuten ennenkin, ainoastaan suuremmassa mittakaavassa ja suuremmalla kunnianhimolla.

Voitte myös lukea lisää Abry Partnersista osoitteesta: abry.com

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites