Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Partner Community

26 toukokuuta 2021
Share:

LINK Partner Community eli uusi kumppaniyhteisömme on juuri lanseerattu. Yhteistyökumppanit ovat luonnollinen osa LINKin DNA:ta ja olennainen osa strategiaamme. Uuden virallisen ohjelman avulla kumppanimme hyötyvät maailmanluokan tuotteistamme ja palveluistamme sekä uusista mahdollisuuksista kasvattaa liiketoimintaansa paikallisen läsnäolomme, tietämyksemme sekä maailmanlaajuisen kattavuutemme avulla. LINK kumppaniyhteisö tarjoaa jäsenneltyä ja omistautunutta tukea myynnille ja markkinoinnille, sekä upean mahdollisuuden hyödyntää yli 20 vuoden kokemustamme innovatiivisen ja monikanavaisen viestinnän toteuttamisessa.

Olemme työskennelleet yhteistyökumppaneiden kanssa yli 15 vuoden ajan ja tälläkin hetkellä teemme yhteistyötä yli 750 kumppanin kanssa maailmanlaajuisesti. Uuden ohjelman ansiosta pystymme toimimaan paljon strukturoidummin uusien ja nykyisten kumppaneidemme kanssa. Toimintamme tavoitteena on kasvattaa kumppaneidemme myyntiä ja tuloja sekä lisätä asiakkaiden sitoutuneisuutta ja tyytyväisyyttä. LINK kumppaniyhteisömme antaa yrityksille ja heidän asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää vankkaa CPaaS-kokemustamme niin WhatsAppin, RCS:n, Viberin, LINK Conversationin, tekstiviestien ja muidenkin innovatiivisten kanavien saralla, jotta voimme yhdessä luoda arvoa tuottavia mobiiliviestinnän ekosysteemejä.

Yksi koko ei sovi kaikille, joten olemme ottaneet käyttöön porrastetun lähestymistavan, jonka avulla voimme tukea kumppaneita erilaisilla toiminnoilla. Olemme luokitelleet kumppanimme integraatiokumppaneiksi, teknologiakumppaneiksi, matkapuhelinoperaattorikumppaneiksi (MNO) ja ”No-code” Connector-kumppaneiksi globaaleille liiketoimintasovelluksille. Kategorisointien avulla pystymme räätälöimään tarjontaamme ja varmistamaan, että kumppanimme saavat lisäarvoa yhteistyöstä.

”Olen iloinen siitä, että käynnistämme LINK Partner Communityn maailmanlaajuisesti. Olemme työskennelleet yhteistyökumppaneiden kanssa yli 15 vuotta, joten luonnollisesti kumppanit ovat erittäin merkittävä osa LINKin DNA:ta. Yksi tärkeimmistä kilpailuvalteistamme on paikallinen asiantuntemus kaikilla markkinoilla ja kumppaniohjelmamme vain vahvistaa asemaamme. Menestymme, kun kumppanimme menestyvät asiakkaidensa kanssa – loppupeleissä kyse on arvon luomisessa”, kertoo Fredrik Nyman, LINK Mobilityn kaupallinen johtaja.

Lisätietoja ohjelmastamme ja partnereistamme löydät englanniksi Partner Community -sivuilta.

Mikäli haluat toteuttaa kanssamme tuloksellista yhteistyötä, niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites