Published on 2022-10-31

Metatavu x LINK Mobility – digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden mahdollisuuksiin

Nykyaikaiset digitaalisiin teknologioihin perustuvat palvelukokonaisuudet mahdollistavat monipuolisen ja tarvetta vastaavan arvonluonnin, mutta yrityksillä ja niiden asiakkailla on usein tarpeita ja toiveita palveluiden saatavuuteen sekä käyttökokemukseen liittyen. Näihin moninaisiin haasteisiin me haluamme kumppanimme Metatavun kanssa tarjota fiksuja ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

”Olemme todella innoissamme kumppanuudestamme Metatavun kanssa. Heidän asiantuntevuutensa räätälöityjen digitaalisten ratkaisuiden saralla on erittäin arvokasta nykypäivänä jokaisella liiketoiminnan alalla. Metatavun osaaminen esimerkiksi identiteetin- ja pääsynhallinnan osa-alueella yhdistettynä toimintavarmoihin mobiiliviestinnänratkaisuihimme tarjoaa yrityksille erittäin tehokkaan keinon vahvistaa tietoturvaa ja tunnistautumiskäytäntöjä”, kertoo Kustaa Kangas, LINK Mobility Oy:n Sales Manager.

Asiakaspolut sekä liiketoimintaprosessit ovat murroksessa jatkuvasti kiihtyvän digitalisaation johdosta. Yritykset tarvitsevat selkeitä palvelukokonaisuuksia sekä uusia kanavia valikoimiinsa, jotta asiakkaille kyetään tarjoamaan positiivisia asiakaskokemuksia monikanavaisesti. Metatavun kanssa pystymme tarjoamaan yrityksille monipuolisia mobiiliviestinnän ratkaisujamme sujuvina palvelukokonaisuuksina.

Haluamme varmistaa, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tarjota merkityksellisiä asiakaskokemuksia nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Valjasta potentiaalisi digitalisaation vallankumouksessa

Erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen digitaalisessa ympäristössä tarkoittaa ostajan matkan räätälöimistä niin, että viestintä on yhdenmukaista läpi koko asiakaspolun ja asiakas ohjautuu saumattomasti kosketuspisteestä ja kanavasta toiseen.

”Digitaalisilta palveluilta odotetaan sujuvaa käyttökokemusta ja asiakkaiden tarpeisiin perustuvia fiksuja toiminnallisuuksia. Metatavun ja LINK Mobilityn kumppanuus tarjoaa entistä parempia palveluita asiakkaillemme. Yhdessä voimme ratkoa paremmin digitalisaation haasteita”, sanoo liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Mikko Lampi Metatavulta.

Useimmiten haasteet ilmenevät uusien palvelujen ja kanavien sisällyttämisessä omiin palvelukokonaisuuksiin. Nykypäivänä onkin tärkeää, että yrityksen käytössä olevat eri digitaaliset ratkaisut keskustelevat samanaikaisesi keskenään eri tasoilla – ilman että käyttöliittymä tai -kokemus monimutkaistuisivat liikaa.

Tavoitteenamme on tarjota selkeitä kokonaisuuksia, jotka vastaavat yrityksien yksilöllisiin tarpeisiin ja mahdollistavat automaattisen, rikkaan mobiiliviestinnän luontevana osana asiakaslähtöistä liiketoimintaa. Ja siksi olemmekin iloisia kumppanuudestamme Metatavun kanssa.

Yhdessä kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia

Metatavu on digitalisaation trendien sekä teknologian asiantuntija. Yrityksen vajaat parisen kymmentä asiantuntijaa tietävät, kuinka softaa kannattaa kehittää ja skaalata pilveen, mobiiliin tai sulauttaa yrityksen omiin järjestelmiin. Heidän ammattitaitoaan on muotoilla sujuvia palvelukokemuksia ja toimivia käyttöliittymiä. Yhdessä Metatavun kanssa autamme yritystäsi luomaan lisäarvoa asiakkaillesi, tehostamaan liiketoimintaasi sekä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia.