Published on 2022-10-31

Netum x LINK Mobility – arvokas data osaksi asiakaskommunikaatiota, ketterästi ja tietoturvallisesti

LINK Mobility on sopinut yhteistyöstä vahvasti kasvavan IT-palvelutalo Netumin kanssa. Yhteistyön tuloksena pystymme toteuttamaan yhä ketterämpiä digitaalisia palveluita ja tehostamaan sekä helpottamaan asiointia digitaalisissa kanavissa hyödyntäen uusinta mobiiliviestintäteknologiaa.

”Olemme Netumin kanssa samalla asialla: ratkaisemme digitransformaation haasteita ja kehitämme uusia tehokkaampia tapoja ja palveluita, jotka helpottavat ihmisten arkea. Netumin laaja palveluntarjonta sekä vahva ICT-osaaminen konsultoinnista toteutukseen mahdollistavat asiakkaillemme heidän tarvitsemansa integraatioratkaisut ja organisaation omistaman tiedon käytön oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa”, iloitsee LINK Mobility Oy:n Partner Manager Pasi Toivokoski.

Yhteistyömme mahdollistaa aikaisemmin verkkosivuilla tai erillisessä järjestelmässä toimineen digitaalisen asiointipalvelun tuomisen loppukäyttäjän omaan mobiililaitteeseen tietoturvallisesti ja natiivisti ilman erillistä sovellusta. Palvelu hyödyntää tallennettua dataa useasta eri tietojärjestelmästä ja tarjoaa loppukäyttäjälle mahdollisuuden automatisoituun keskusteluun, jossa asia saatetaan heti valmiiksi. Käyttökohteita on useita, asiakkaan omistaman tiedon virheettömyyden ylläpidosta aina kuluttaja-asiakkaan asioinnin tehostamiseen ja asiakaspalvelun mielekkääseen automatisointiin.

”Me LINK Mobilitylla panostamme pitkäaikaisiin suhteisiin kumppaneidemme kanssa. Olemme iloisia huomatessamme, että täydennämme toisiamme Netumin kanssa ja pystymme yhdessä toteuttamaan yhä useampia asiakkaidemme toiveita”, tiivistää Toivokoski.

”Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti heti alusta lähtien. Asiakkaiden digitalisaatiokehityksessä LINK Mobility koetaan ainutlaatuiseksi ja muita ratkaisuja täydentäväksi tuotteeksi. Asiakkaat ovat heti oivaltaneet ratkaisun hyödyt ja miten nopeasti se voidaan ottaa käyttöön. Meille Netumilla LINK Mobilityn palvelun sekä yhteistyön laatu ja ketteryys ovat tärkeitä. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittyä”, toteaa Netum Oy:n integraatioratkaisuiden johtava konsultti Ari Pulkkinen.

Mikäli haluat kuulla kumppanuutemme tarjoamista mahdollisuuksista juuri sinun yrityksellesi, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Netum lyhyesti

Netum on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi® -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin – vastuullisesti ja turvallisesti. Netumin tavoitteena on olla alansa luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX. Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 22,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 230 henkilöä Suomessa.