Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Uusi kumppanuus tuo vahvaa lisäarvoa asiakkaalle kuluttajahavaintojen pohjalta

14 kesäkuuta 2018
Share:

LINK Mobility -konserni (LINK) ja InsightOne (ION) ovat muodostaneet vahvan, toisiaan täydentävän dataratkaisu- ja datatuotekumppanuuden Pohjoismaita varten. Tekemällä sopimuksen liiketoiminnallisesta yhteistyöstä sekä yhteisestä viestinnästä ja myynnistä osapuolet ovat ottaneet tavoitteekseen hedelmällisen yhteistyösuhteen, jolla on valtava potentiaali.

Geir Olav Iversen IONista toteaa uudesta kumppanuudesta näin: ”Yhdistämällä kummankin yrityksen alustat ja asiantuntemuksen pystymme kehittämään ja toimittamaan parempia ja ainutlaatuisempia dataratkaisuja ja -tuotteita sekä viestintäpalveluita alati muuttuvilla kuluttajamarkkinoilla.”

Järjestelmällinen datan keruuseen ja käyttöön liittyvä työ tarjoaa eri aloilla toimiville asiakkaille mahdollisuuden viestiä kohdennetummin eri alustoilla, eri kanavissa ja eri kohdeyleisöille – tehostaen arvokasta yhdentymistä eri liiketoimintojen ja asiakkaiden välillä äärimmäisen kilpailluilla markkinoilla.

Tämän seurauksena LINK on rakentanut vahvan Mobile Intelligence -alustan kuluttajahavaintoja, dataan pohjautuvaa päätöksentekoa ja kohdistettua markkinointia varten. Syy alustan rakentamiseen on kasvava tarve siirtyä perinteisestä, yksinkertaisesta viestinnästä monikanavaisiin ja kaikkia kanavia hyödyntäviin järjestelmiin, jotka perustuvat kattavampiin, epämuodollisiin viestintäkäyttöliittymiin ja -palveluihin.

LINK käsittelee nykyään yli 6,3 miljardia viestiä vuodessa. Viesteillä välitetään laskuja, maksuja, erikoistarjouksia, kuponkeja, kanta-asiakastarjouksia ja muita tietoja liittyen esimerkiksi pakettien toimituksiin, lentoaikatauluihin, pankkipalveluihin jne.

LINKin Thomas W. Köhl toteaa:

Tällaiset oma-aloitteiset datavirrat ovat hyvin arvokkaita, ja ne ovat keskeinen osa uutta Mobile Intelligence -alustaamme. Ne tuovat ainutlaatuisia havaintoja mobiilikäytöstä eri teollisuudenaloilla ja sektoreilla, eri alustoilla ja eri kohdeyleisöjen keskuudessa, olemassa olevissa asiakastietokannoissa sekä yleisillä markkinoilla. Toinen alustamme tärkeä osa on IONin Mosaic™-luokitustyökalu.

Geir Olav Iversen valottaa asiaa lisää:

Mosaic on maailman kattavin työkalu omassa lajissaan. Se auttaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme hankkimaan dataan liittyviä näkemyksiä kuluttajasegmenteistä, yhteiskunnallisista väestötilastoista, elämäntavoista sekä ostokäyttäytymisestä ja -arvoista kotitaloustasolla.

”Tässä suhteessa”, kertoo Thomas W. Köhl, ”Mosaic™-työkalun ja Mobile Intelligence -alustamme integraatio luo ainutlaatuisen LINK-mobiililuokitusmallin. Erityinen segmentointityökalu mobiilimarkkinoille, joilla asiakkaat voivat asiakastietoja ja yleisempiä kuluttaja- ja markkinatietoja täsmäyttämällä toteuttaa koko liiketoiminnallisen potentiaalinsa ja luoda uusia tulovirtoja.”

LINKin ja IONin välinen kumppanuus tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan dataan sekä oivaltavia näkemyksiä kuluttajien ja asiakkaiden profiloinnista, reaaliaikaisesta datasta, sijainnista, käyttäytymisestä, ostohistoriasta, tarpeista ja mieltymyksistä voimaannuttaen asiakkaita poikkikanavaisen viestinnän ja tehokkaan markkinoinnin avulla – mikä puolestaan auttaa heitä uusien asiakkaiden hankinnassa, vanhojen säilyttämisessä sekä asiakassuhteiden kasvattamisessa.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä LINK Mobilityyn:

Thomas W. Köhl, varatoimitusjohtaja Mobile Intelligence & Innovation
LINK Mobility Group ASA
thomas.kohl@linkmobility.com
Mob: +47 93 42 87 42

Tietoja LINK Mobility Group ASA:sta

LINK Mobility Group ASA kuuluu Euroopan johtaviin mobiiliviestinnän tarjoajiin, jotka erikoistuvat viestintään, digitaalipalveluihin ja dataälyyn. Konserni tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalattavia ratkaisuja eri teollisuudenaloille ja sektoreille yhdistäen liiketoiminnat ja asiakkaat, alustat ja käyttäjät arvokkaalla tavalla. Konsernin päämaja on Oslossa, ja konserni on listattu Oslon pörssiin (ISIN: NO0010219702). LINK Mobility jatkaa vahvaa orgaanista kasvuaan asiakkaiden siirtäessä yhä enemmän liiketoimintoja mobiilialustoille. Vuonna 2017 LINK Mobilityn kokonaisliikevaihto oli 1 294 miljardia Norjan kruunua ja yrityksellä oli toimipisteitä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Latviassa, Bulgariassa, Saksassa, Espanjassa, Puolassa, Ranskassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Italiassa.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites