Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Osavuosikatsaus Q2 2021

17 elokuuta 2021
Share:

LINK Mobility (LINK) raportoi liikevaihdon kasvaneen 26 % eli 1 055 miljoonaa Norjan kruunua vuoden 2021 toisella neljänneksellä. Liikevaihdossa orgaanista kasvua oli 23 % (paikallisessa valuutassa), mikä on keskiarvoa korkeampi tulos pitkän aikavälin kasvutavoitteissa.

LINK toteutti vuosineljänneksen aikana useita yritysostoja. Yksi näistä yrityksistä oli Yhdysvaltalainen Message Broadcast, jonka hankinta toi mukanaan merkittäviä muutoksia, jotka on esitetty tarkemmin pro forma -laskelmissa. Lisäksi Soprano Designin hankinta etenee ja kauppakirja allekirjoitetaan pian. LINK jatkaa vahvaa ja strategianmukaista kasvuaan kohti johtavaa globaalia CPaaS-toimijaa.

LINKin monipuolisten ja innovatiivisten CPaaS-ratkaisujen kysyntä jatkaa kasvuaan ja kulunut neljännes oli myös OTT-liikenteen osalta kaikkien aikojen menestynein. Viimeaikaisimpia ilouutisia tällä saralla on muun muassa äskettäin allekirjoitettu WhatsApp-sopimus LINKin ja Deutsche Postin välillä. Myös Suomessa yritykset haluavat vastata kuluttajien ja teknologian asettamiin vaatimuksiin sekä pysyä digitalisaation harjalla, jonka seurauksena kysyntä ja kiinnostus etenkin WhatsAppia kohtaan ovat kasvaneet.

Liikevaihdossa nähtiin orgaanista kasvua 23 % edellisvuoteen verrattuna. Kasvuun vaikutti myönteisesti yhteiskuntien uudelleenavautuminen sekä yritysten aktivoituminen, mikä johti nyt ilmenevään takautuvaan kasvuun hieman hitaampien Q1 21 sekä Q2 20 jälkeen. Bruttokate kasvoi 22 % eli 268 miljoonaa Norjan kruunua viime vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna. Bruttokateprosentti laski hieman ja oli 25 % (26 %). EBITDA:n raportoitu kasvu oli 22 % eli 119 miljoonaa Norjan kruunua. Tarkennettu käyttökateprosentti pysyi vuoden aikana vakaana 11 %:ssa.

”Olemme iloisia yhteiskuntien avautuessa uudelleen ja hiljentyneen kysynnän palautuessa entiselleen. Tämä on auttanut LINKiä saavuttamaan yli 20 % orgaanisen kasvutavoitteen. LINK on nyt maailmanlaajuinen CPaaS -toimija, joka on ihanteellisessa ja kasvua tukevassa asemassa nopeasti muuttuvilla markkinoilla”, sanoo LINKin toimitusjohtaja Guillaume Van Gaver.

Lue koko raportti ja katso esitelmä täältä tai tutustu WhatsAppissa:

osavuosikatsaus

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites