Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Osavuosikatsaus Q3 2021

3 marraskuuta 2021
Share:

LINK Mobility (LINK) raportoi tänään merkittävän 37 % kasvun liikevaihdossaan, saavuttaen 1,1 mrd. NOK vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä, toteutuneet yritysostot mukaan lukien. LINK on myös vahvistanut jalansijaansa CPaaS-kentällä, säilyttäen samalla asemansa johtavana mobiiliviestinnän palveluntarjoajana.

Tehokkaille CPaaS-ratkaisuille on nyt kysyntää ja LINKin tarjonta avaa uusia mahdollisuuksia yhä paremmalle asiakassitoutumiselle. LINK vastaa kysyntään selkeällä go-to-market (GTM) -strategiallaan, joka sisältää self-sign-up (SSU) -alustojen käyttöönoton ja maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kasvattamisen.

LINK hankki hiljattain yritysostolla yhdysvaltalaisen Message Broadcastin, joka on vahva alku Euroopan ulkopuolelle suuntautuville kasvuaskeleille ja myöhemmille yritysjärjestelyille Yhdysvalloissa.

LINK listattiin myös yhdeksi maailman johtavista CPaaS-toimijoista Juniper Researchin tutkimuksessa. Listaus korostaa LINKin selkeää johtavaa asemaa alalla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä raportoidessamme vahvasta kasvustamme ja korkeammista marginaaleistamme tällä vuosineljänneksellä, joissa heijastuu selkeä kasvustrategiamme sekä jalkautumisemme Yhdysvaltoihin. Kasvanut aktiivisuus useimmilla markkinoilla ja uusi jalansija Yhdysvalloissa tukevat orgaanista kasvuamme ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia yritysostoille,” sanoo Guillaume Van Gaver, LINK Mobility Groupin toimitusjohtaja.

Koko Q3-raportin löydät täältä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites