Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Pasi Toivokoski LINK Mobility Oy:n Partner Manageriksi

1 joulukuuta 2021
Share:

Pasi Toivokoski on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n Partner Manageriksi 1.12.2021 alkaen. Roolissaan hän täydentää myynti- ja partneritiimiämme ja vastaa kumppanikenttämme strategisesta kasvusta Suomessa.

Pasilla on vahva kokemus myynti-, tuotekehitys- sekä asiantuntijatehtävistä niin B2B- kuin myös B2C-puolella. Lisäksi hänellä on kokemusta yhteistyökumppaniverkoston asiakassuhteiden hoidosta ja kehittämisestä Pohjoismaissa sekä Emea-alueella. Pasi uskoo, että positiivisella asenteella sekä aidolla tekemisellä saavutetaan tavoitteet niin tiimin kesken kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Kumppanistrategia on kasvumme keskiössä, siksi on mahtavaa saada Pasin kaltainen osaaja vahvuuteemme. Strategiamme mukainen matka johtavaksi globaaliksi CpaaS-toimijaksi näyttäytyy asiakkaillemme uusina tuotteina, kanavina ja integraatioina. Pasi tuo mukanaan laajan kokemuksen asiakaspalvelumaailmasta ei pelkästään liiketoimintaprosessien vaan myös asiakaskohtaamissa hyödynnettävän teknologioiden osalta. Uskon, että voimme taas tuottaa entistä enemmän arvoa kumppaneillemme sekä asiakkaillemme”, sanoo Immo Salonen, LINK Mobility Oy:n toimitusjohtaja.

”On mahtavaa päästä mukaan huipputiimiin, jolla on kokemusta mobiiliviestinnästä ja tarvittavat työkalut tuloksekkaan mobiiliviestinnän toteuttamisesta. Tuon mukanani uutta näkökulmaa asiakasviestintään ja toivon vahvistavani omalla osaamisellani LINK Mobilityn jalansijaa Suomessa sekä tukevani jo käynnissä olevaa kasvutarinaa. Malttamattomana odotan mitä uutta uusi työ ja tehtävä tuovat tullessaan”, Pasi Toivokoski jatkaa.

pasi toivokoski partner manager

Lisätietoja:
Pasi Toivokoski
Partner Manager
+358 40 649 2935
pasi.toivokoski@linkmobility.com

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites