Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Ruotsin TietoEVRY integroi LINK Mobile Invoice -palvelun maksujen helpottamiseksi

21 toukokuuta 2021
Share:

Ruotsin TietoEVRY integroi LINK Mobilityn Mobile Invoice -palvelun järjestelmiinsä tarjotakseen yritysasiakkailleen mahdollisuuden lähettää laskuja suoraan kuluttajien puhelimiin.

LINK Mobile Invoice -palvelu on Ruotsissa integroitu TietoEVRYn Multichannel-palveluun, jotta kuluttajat voivat vastaanottaa laskunsa tekstiviestillä. TietoEVRYn Multichannel itsessään tarjoaa kuluttajille useita eri kanavia laskujen vastaanottamiseksi ja maksamiseksi, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja yksinkertaistaa maksuprosesseja entisestään.

Ruotsin TietoEVRY otti yhteyttä paikalliseen LINK Mobility Swedeniin toimintavarman ja turvallisen maksutavan toivossa, joka olisi myös helposti integroitavissa yrityksen olemassa olevaan järjestelmään. Tavoitteena oli löytää ratkaisu, jonka avulla TietoEVRY voi tarjota yritysasiakkailleen uuden laskujen jakelukanavan Multichannel-palveluun ja samalla tehostaa maksuprosesseja.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Mobile Invoice -palvelumme integroitiin TietoEVRYn omaan palveluun. TietoEVRYn yritysasiakkaat saavat nyt kerättyä tarkempaa dataa vaivattomasti läpi koko laskutusprosessin ja kuluttajat hyötyvät nopeasta sekä helposta tavasta maksaa laskunsa suoraan puhelimesta. Tapaus on erinomainen esimerkki onnistuneesta palveluintegraatiosta, josta hyötyvät niin kuluttajat kuin yrityksetkin”, mainitsee LINK Mobility Swedenin toimitusjohtaja Frida Finnström.

Näin integraatio toimii

Multichannel tarjoaa yritysasiakkaille useita eri kanavia kuluttajien tavoittamiseen. Mobile Invoicen valitessaan kuluttajalle lähetetään tekstiviesti, jossa on linkki yksilöidylle laskeutumissivulle. Laskeutumissivulla esitetään laskun tiedot ja kuluttaja voi myös ladata kopion alkuperäisestä laskusta itselleen. Kuluttaja valitsee haluamansa maksutavan, jonka jälkeen hänet ohjataan suoraan tunnistautumiseen. Mobile Invoice -palvelussa valittavia maksutapoja on kaksi: verkkopankki sekä Swish.

TietoEVRYllä on myös käytössään toimintavarma varajärjestelmä, ettei yksikään lasku jää toimittamatta kuluttajalle. Mikäli laskua ei syystä tai toisesta voida toimittaa kuluttajan toivomaa kanavaa pitkin, niin järjestelmä lähettää automaattisesti paperisen laskun asiakkaalle. Näin laskut saadaan aina varmasti perille ja kuluttaja saa laskun maksettua ennen eräpäivää, mikä on tärkeää niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

”Tällä hetkellä laskujen maksu- sekä toimitustavat ovat murroksessa ja ne muokkautuvat vallitsevien trendien mukaan etenkin Pohjoismaissa. Rakenteellisia muutoksia laskutustavoissa on havaittavissa, mutta myös vallitsevissa käyttäytymismalleissa. Meille TietoEVRYn Billing & Invoice:ssa on tärkeää, että pystymme tarjoamaan edistyksellisiä ja tehokkaita palveluita asiakkaittemme hyödynnettäväksi. Nyt lanseeraamme mobiililaskutuksen yhteistyössä Ruotsin LINK Mobilityn kanssa. Mobiililaskutus tarjoaa kuluttajille ja yrityksille nopean ja vaivattoman tavan hallinnoida maksuja”, kertoo Product Concept Manager Anna Kjellgren, Ruotsin TietoEVRY Billing & Invoice:sta.

”Olemme innoissamme ottaessamme tämän seuraavan askeleen kumppanuudessamme TietoEVRYn kanssa. Yhteistyömme on ollut tuloksellista alusta alkaen ja olemme iloisia siitä, että TietoEVRY on päättänyt hyödyntää enemmänkin palveluitamme. Mobile Invoice täydentää TietoEVRYn tarjoamaa yhtenä tehokkaana maksuvaihtoehtona. Lisäksi tämän integraation myötä pystymme tulevaisuudessa yhdessä kehittämään ratkaisua useilla markkinoilla”, Frida Finnström mainitsee lopuksi.

TietoEVRY lyhyesti

TietoEVRY tarjoaa digitaalisia palveluita yrityksille ja yhteisöille. TietoEVRY on johtava digitaalisia- ja ohjelmistopalveluita tarjoava yritys, jolla on paikalliset toimipisteet ja maailmanlaajuinen kapasiteetti. Yrityksen pääkonttori on Suomessa ja he työllistävät noin 24 000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti. Yritys palvelee tuhansia yritysasiakkaita sekä julkisen sektorin asiakkaita yli 90 maassa.

LINK Mobility lyhyesti

Olemme Euroopan johtava ja nopeimmin kasvava mobiiliviestintäpalveluiden tarjoaja. Uskomme vahvasti yritysten ja kuluttajien välisen vuorovaikutuksen kehittämiseen sitouttavan asiakasviestinnän avulla.

LINK Mobile Invoice lyhyesti

LINK Mobile Invoice on tehokas ja turvallinen laskutuspalvelu, jolla yritykset voivat tavoittaa kuluttajat nopeasti. Palvelu on yhteensopiva kaiken tyyppisten maksujen kanssa ja se on joustava ratkaisu laskutuksen toteuttamiseen. Mobile Invoice tukee useita eri maksutapoja ja kuluttaja hyväksyy maksunsa mobiilipankin tunnussovelluksella. Näin varmistetaan, että oikea lasku tulee maksetuksi turvallisesti.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites