Published on 2022-11-22

Smartbox x LINK Mobility

Smartbox tarjoaa yrityksille älykkäitä nouto- ja palautusratkaisuja, jotka tarjoavat lisäarvoa yrityksille sekä asiakkaille. Smartbox koostuu muunneltavasta noutoautomaatista ja siihen saumattomasti liitettävistä ohjelmistomoduuleista. Yhä useammin automaatti integroidaan osaksi asiakkaan nouto- tai palveluprosessia. Smartbox vähentää ruuhkia, parantaa asiakaskokemusta, mahdollistaa aukioloaikojen pidentämisen ja luo mahdollisuuden henkilöstöresurssien käytön tehostamiselle. Uutuutena on tänä syksynä julkaistu Smartbox virtuaaliautomaatti, jonka avulla ratkaistaan yrityksen noutohyllyjen kaaos: paketin ovat aina järjestyksessä ja löytyvät helposti.

Yhteistyömme ansiosta pystymme varmistamaan positiiviset asiakaskokemukset Smartboxin palautuspisteiden käyttäjille sekä palvelua käyttäville yrityksille. ”Yhteistyö LINK Mobilityn kanssa helpottaa asiakkaidemme elämää entisestään ja avaa samalla myös meille uusia mahdollisuuksia”, kuvailee Smartboxin Chief Operating Officer Seppo Kangas.

Smartboxin nouto- ja palautusratkaisut erottuvat asiakkaille edukseen etenkin asiakaslähtöisyydellään. Tuotteen voi viedä tai noutaa itselle sopivaan aikaan ja maksaa kätevästi verkossa, tarvittaessa jopa 24/7. Pisteiden käyttäjille viestitään läpinäkyvästi ja jatkuvasti heidän tuotteensa tilasta; tuotteen saapuessa automaattiin asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, noutamattomasta tuotteesta lähetetään muistutusviestejä ja noutoajan umpeuduttua ilmoitus tuotteen poistamisesta.

Smartboxin asiakkaina olevat yritykset hallitsevat automaatteja helppokäyttöisellä Smartbox Cloud -etähallintapalvelulla, johon LINKin toimintavarmat mobiiliviestintäratkaisut on saumattomasti integroitu. Toteutuksessa on keskitytty siihen, että palvelukokonaisuus on jatkossa saatavilla yhä kattavammalla avaimet käteen -mallilla. Etähallintapalvelun käyttöönotto nopeutuu ja myös noutojen sujuvuuden kannalta tärkeiden tekstiviestien seuranta- ja analysointimahdollisuudet paranevat. LINK Mobilityn tehokkaiden SMS-viestiratkaisujen ansiosta Smartboxin asiakkaat kykenevät toteuttamaan läpinäkyvää viestintää osana tuotteiden toimitusta sekä nauttimaan asiakkaiden luottamuksesta.

Tutustu Smartboxiin: www.smartbox.fi