Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Ville Laakso LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi

15 toukokuuta 2019
Share:

Ville Laakso, DI, on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi 15. toukokuuta 2019 alkaen. Toimessaan Ville Laakso tulee keskittymään LINK Mobilityn liiketoimintojen kehittämiseen Suomen ja Baltian alueella.

Ville Laaksolla on laaja kansainvälinen kokemus telealalta. Hän on työskennellyt erilaisissa liiketoiminnan johto- ja kehittämistehtävissä sekä johtavissa asiantuntijarooleissa 20 vuoden ajan ennen siirtymistään LINK Mobilityn palvelukseen.

”Haluan kiittää Mika Helaskoskea 2,5 vuoden työpanoksestaan toimitusjohtajana. Mikan viimeinen päivä LINK Mobilityllä on 20. toukokuuta ja toivomme Mikalle kaikkea hyvää jatkossa. Samanaikaisesti olemme innoissamme Villen rekrytoinnista. Suomen liiketoiminta on kasvanut merkittävästi kolmen vuoden takaisen yrityskaupan jälkeen, ja tulemme edelleen kasvattamaan sitä mm. laajentuvalla palvelutarjonnalla. Ville on erittäin hyvä vahvistus jatkamaan ja vauhdittamaan Suomen menestystarinaamme”, sanoo Fredrik Nyman, LINK Mobility -konsernin pienten- ja keskisuurten markkinoiden operatiivinen johtaja.

Lisätietoja:
Ville Laakso
Toimitusjohtaja
+358 40 751 9575
ville.laakso@linkmobility.com

Asiakastiedote 2019-05 (pdf)

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites